Off topic, ale slušné názory. Nejvíc fandím té paní a pejskovi
Celé je to zde :
http://hradecky.denik.cz/zpravy_region/ ... 80825.htmlVox populi, vox dei aneb Odposlechnuto
Vojenský veterán: „Úžasná akce. Věděl jsem o ní, jsem tu však poprvé, a jsem nadšen. Pořadatelé dělají nesmírně záslužnou věc. Je až zarážející, jak málo se dnes lidé zajímají o historii země.“
Pivař: „Všude jen to jejich místní pivo. Moc do mě nejede, ale chápu, patří to k akci. Jestliže to zdejší pivovar sponzoruje, ať má kšeft. Na svou značku si mohu zajít kdekoliv jinde.“
Pořadatel u vstupu do srubu: „Na prohlídku můžeme pustit vždy jen skupinu 15 lidí. Letos je víc zájemců, ovšem chovají se k nám lépe, mají větší trpělivost při čekání. Ani nejde opakovat, jakými jmény nás častovali vloni.“
Důstojník ve výslužbě: „Když vidím, kolik mladých mužů – diváků tu je převlečeno za vojáky, musím s úsměvem vzpomínat, jakou nechuť měli kluci k uniformě v době povinné vojenské služby. Ono to je asi jiné, když je k tomu nikdo nenutí...“
Divačka: „Záchody tu jsou sice hrozné, ale hlavně, že jsou. V pátek večer jsme byli na koncertu na náměstí. Bylo to příjemné, jenže všude stánky s pivem, a nikde záchody. Kde je pivo, tam přece toalety musejí být! Bylo to potupné, ale chodili jsme zkrátka do slepé uličky ke kostelu. Všimla jsem si, že tam chodil celý večer skoro každý.“
Konzument: „Dobrý výběr stánkařů. Je do čeho se zakousnout, klobásy, párky, stejky. Zaplaťpánbůh jen jeden stánek s vietnamskými nudlemi, to je totiž teď všude. Dobré ceny.“
Majitelka pozemku v Prostřední Lipce: „Komerční akce pro nácky. Jezdí po našem pozemku, nemohu se procházet po vlastní louce. Nepustili mě autem po silnici domů. Tři dny je hluk. Náš pejsek je z toho vyděšený.“
Místní obyvatel: „Vy si myslíte, že z toho Králíky něco mají? Ne, leda tak pár soukromníků. A vojenský klub, který je evidovaný v Brně.“
Divák: „Překvapila mě akční ukázka zásahu vězeňské služby. Že by konečně pochopili, jakým způsobem se před laickou veřejností prezentovat?“
Vedoucí restaurace k personálu (slyšeli to nechtěně i všichni hosté): „V sobotu jsme měli nejvyšší tržbu v roce, xx tisíc korun!“
A táž osoba k hostům: „Na toalety pustíme jen toho, kdo u nás konzumuje. Včera bylo na náměstí snad tisíc lidí. Umíte si představit, kdyby chtěli chodit k nám? Každý by spláchl a vodu platíme my...“
Dítě na otcových ramenou: "Už je konec? To je škoda..."